6 razlogov zakaj potrebujete notranjega oblikovalca

Neveste kje in kako začeti z opremljanjem svojega novega doma? Imate idejo, vendar potrebujete pomoč pri povezovanju različnih Pinterest boardov v celoto? V svojem natrpanem vsakdanu ne najdete časa, da bi obiskali vse salone pohištva in izbrali najbolj primerne in cenovno ugodne kose za vaš interier? Ali pa ste morda samo mnenja, da vas bo storitev notranjega oblikovalca stala celo premoženje? 

  • Save

Prihranite svoj čas in denar ter brezskrbno uživajte v načrtovanju svojega novega doma! 6 ključnih razlogov zakaj je najem notranjega oblikovalca modra in razumna odločitev in kako vam lahko olajša življenje, si preberite v nadaljevanju.

Privarčujemo vam denar!

Kako lahko plačilo dodatne storitve privarčuje vaš denar? Morda se sliši nelogično, ampak z najemom notranjega oblikovalca pridobite tudi dostop do našega strokovnega znanja s področja projektiranja notranje opreme, dostop do naših raznolikih izkušenj, z vami bomo delili široko mrežo dobaviteljev, trgovcev in salonov pohištva ter vam priporočali preverjene izvajalce.

Brez popravljanja napak, ko pohištvo ne paše v prostor ali pa izpade drugače, kot ste si predstavljali! Raznolike izkušnje arhitekta za notranjo opremo vam lahko pomagajo preprečiti drage napake, ki vam ne bodo pomagale privrčevati samo denarja, ampak bodo povečale tudi vrednost vašega doma! Če imate nepremičnino namen prodati, jo bo to vsekakor uvrstilo daleč pred konkurenco!

Prihranimo vam čas!

Ali ni čas nekaj, česar si vedno želimo, da bi lahko imeli več? Več časa, ki ga preživimo z družino in prijatelji, več časa za svoje najljubše hobije, več časa zase… Notranji oblikovalci imamo izurjen občutek, KAJ je potreba narediti in KDAJ je to potrebno narediti. Sposobni smo predvideti ovire, ki se lahko pojavijo tekom procesa načrtovanja notranje opreme, in se tako izognemo nepotrebnim zapletom, ki lahko podaljšajo čas opremljanja vaše nepremičnine.

Ker smo vsak dan v stiku s trendi na področju notranjega oblikovanja in imamo svojo mrežo lokalnih, tujih, fizičnih in tudi spletnih dobaviteljev, vam lahko priporočamo kje kupiti tako kosovno pohištvo kot tudi unikatne oblikovalske kose in dekor. Tako prihranite čas in energijo, ki bi jo drugače namenili za obisk salonov in trgovin oziroma za virtualne sprehode po neskočnih spletnih trgovinah.

  • Save

Združimo funkcionalnost in dizajn

Oblikovalci bomo inspirativne kolaže, ki ste si jih shranili na Pinterestu, spravil v realnost! Še več, prilagodili jih bomo tako, da bo funkcionalnost notranje opreme ustrezala vašim življenskim navadam in potrebam, dizajn pa personalizirali vašim željam in stilu. Posebno pozornost bomo namenili tudi detajlom, vse od določitve primerne razsvetljave, postavitev stikal in vtičnic glede na opremo in uporabo, izbrali bomo materiale in tkanine, ki so obstojni in primerni glede na rabo, ter izbrali barvno paleto, ki bo poudarila kvalitete vašega doma in izboljšala vaše počutje v njem.

HRM, Office interior design | photo: Janez Marolt
  • Save

Ponudimo profesionalne rešitve in nasvete

Morda ste prepričani, da obstaja samo ena rešitev za vaš problem, a pravi oblikovalec jih bo poiskal več in vam predstavil najbolj ustrezno za vas! Predstavili vam bomo tlorisno rešitev, za katero si niste nikoli predstavljali, da obstaja in je izvedljiva. Prerazporedili bomo prostore tako, da bo prostor še za dodatno otroško sobo, našli način kako v kopalnici postaviti tuš in kad, v kuhinji ustvarili več delovne površine…

  • Save

Poskrbimo za “VAU” efekt

Si želite, da bi vaš dom izstopal? Notranji oblikovalci vam bomo pomagali najti tisti “vau” faktor, ki ste ga iskali in bo prostor spremenil v vaš sanjski dom. Usposabljeni smo, da razmišljamo drugače in izven okvirjev. Imamo tudi zmožnost prostorske predstave kar nam omogoča, da si prostor vizualiziramo in hitro poiščemo alternativne rešitve.

Poskrbimo, da se vam ne zmeša!

Prenove, načrtovanje pisarniških prostorov, gradnja hiš… ne moremo zanikati, da je vse to lahko zelo stresno. Odločanje o stilu, načrtovanje najbolj optimalnega tlorisa, iskanje notranje opreme in pohištva ter zbiranje ponudb izvajalcev vas lahko prevzame in izmuči. Z izbiro notranjega oblikovalca, ki razume vaš osebni stil, navade, želje in potrebe, pa lahko napišete uspešno zgodbo o snovanju vašega idealnega interierja.

  • Save

More from our blog

Copy link
Powered by Social Snap